Volg ons op Facebook

Hagelschade auto

Heeft u hagelschade aan uw auto? Bij Schadenet Jos van Boxtel bent u aan het juiste adres om hagelschade te laten herstellen. Met de modernste technieken maken wij uw auto weer als nieuw! 

Een flinke hagelbui kan deuken veroorzaken aan uw auto: hagelschade. Als de lak niet beschadigd is, kan één van onze vakkundige schadeherstellers de deuk eruit halen zonder dat u er nog iets van ziet, dit heet uitdeuken zonder spuiten. Plamuren en spuiten zijn dan niet nodig. Naast dat deze methode zeer efficiënt is, is het een relatief snel proces, zodat u uw auto bij het repareren van hagelschade niet lang kwijt bent.

Stormschade

In Nederland gaat het steeds harder waaien. Het stormt ook steeds vaker. Takken, soms zelfs hele bomen of ander 'los' materiaal waait rond en de kans dat er iets op uw auto beland is hierbij zeker aanwezig.

In geval van stormschade is Schadenet Jos van Boxtel hét adres om contact mee op te nemen. Onze vakkundige medewerkers restaureren uw auto weer alsof er nooit iets mee gebeurd is.

Meer informatie hagelschade of stormschade

Wilt u meer informatie over het herstellen van hagelschade of stormschade aan uw auto? Neem dan contact op met Schadenet Jos van Boxtel voor een uitgebreid advies en een kostenbesparende offerte omtrent het repareren van hagelschade of stormschade.

Contact | Afspraak maken | Start calculator

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 073-6411643