Over Schadenet Jos van Boxtel

Het ontstaan van Schadenet Jos van Boxtel gaat terug tot 1954. Jos van Boxtel is in 1954 gestart met een klein schadebedrijf in Middelrode. In 1993 kwam ons schadeherstelbedrijf in ’s-Hertogenbosch erbij, dat zich aansloot bij de keten Schadenet. Sinds de verhuizing in 2011 zijn wij verder gegaan onder de naam Schadenet Jos van Boxtel. Op onze huidige locatie aan de Hervensebaan 9a te ’s Hertogenbosch staat nu een modern en compleet schadeherstelbedrijf van 1500 m². Ons bedrijf is centraal gelegen op industrieterrein “De Herven”, direct aan de rondweg van ’s-Hertogenbosch met uitvalswegen naar de A2 en A59.

U kunt bij Schadenet Jos van Boxtel in Den Bosch en Oss terecht voor elk schadeherstel aan uw auto, zowel als particuliere als zakelijke berijder. Wij nemen het totale schadetraject uit handen en regelen ook voor u de administratieve en financiële afhandeling. Het is onze missie om u goed te helpen en ervoor te zorgen dat u weer snel mobiel bent. Is uw leaseauto einde contract? Dan kunt u enkel in Eindhoven terecht.

Service en kwaliteit bij autoschadeherstel

Schadenet Jos van Boxtel werkt met de nieuwste technieken op een hoogstaand kwalitatief niveau en bieden u een uitstekende service. Om kwaliteit te waarborgen is Schadenet Jos van Boxtel ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd en aangesloten bij FOCWA.  

Ons team bestaat uit 23 vakkundige en professionele medewerkers die zorgvuldig en met passie elke autoschade herstellen. Ook voor goed advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken met u mee en helpen u graag!

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak